T : 06 - 205 42 445 (voor spoed 24/7 bereikbaar)

Een zwangerschap is een bijzondere tijd. Er groeit een kindje in jouw buik en dat zorgt voor allerlei veranderingen in je lichaam en je gevoel. Er gebeurt heel veel in een relatief korte periode. Hormonen zorgen ervoor dat je spieren en gewrichten soepeler worden om zo ruimte te creëren voor je kindje en je voor te bereiden op de bevalling. Je kunt hierdoor sneller vermoeid zijn en last krijgen van klachten zoals rugpijn, vocht vasthouden en bekkenklachten. Daarnaast kun je onzeker zijn over je toekomstige moederschap, zorgen maken over je kindje of angstig zijn voor de bevalling. Door de massage neemt het hormoon  oxytocine toe. Oxytocine – waar ook vrouwen die borstvoeding geven veel van aanmaken – stimuleert een vredig en rustig gevoel waar ook jullie kindje op zal reageren. Je kunt tot vlak voor de bevalling gemasseerd worden (bij jou thuis). Vertel wel altijd dat je in blijde verwachting bent dan kan de massage aangepast worden aan jou situatie.

 

Een Zwangerschapsmassage:

  • verminderd pijnklachten in rug / schouders / nek vaak veroorzaakt door verandering in hormoon huishouding
  • vermindering van stress hormonen en toename van “gelukshormonen” in het bloed
  • stimuleert bloedcirculatie en voert vocht af.
  • zorgt voor betere nachtrust.
  • versterkt het immuunsysteem en verhoogt de weerstand

Tarief

Alle massages duren zo’n 90 minuten. Overleg over deelmassage is mogelijk.

Het tarief voor een massage van 90 min.  is € 90,-

Een massage kan een bijdrage leveren aan het algehele gevoel van welzijn. Een onbetaalbaar gevoel wat ik iedereen zou willen geven. Helaas is het zo dat de mensen die het het hardste nodig hebben zich vaak geen massage kunnen veroorloven. Ook deze mensen zijn in mijn praktijk van harte welkom.

 

Binnenkort in de praktijk;

Wat lekker zou het toch zijn om even op je buik te liggen om je rug te ontlasten.  Kom dus even op je buik liggen en wordt je bewust van alle veranderingen in je lichaam. Mijn speciale massagetafel heeft een uitsparing waarop je als zwangere vrouw heerlijk op je buik kunt liggen. Een speciale band zorgt ervoor dat je buik perfect wordt ondersteund. Ook heeft de tafel een uitsparing voor de borsten, erg prettig wanneer deze door de zwangerschap gevoelig zijn. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.