T : 06 - 205 42 445 (voor spoed 24/7 bereikbaar)

Bent u zwanger?

Hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap! De zwangerschap is een bijzondere periode in jullie leven. Jullie zullen vele mooie en spannende momenten beleven. Maar ook zullen er veel vragen opkomen en moeten jullie veel zaken regelen. Een van deze dingen is de kraamzorg. Een spannende keuze. Tenslotte krijgen jullie iemand meerdere dagen in huis op een van de meest ingrijpendste gebeurtenissen in jullie leven. Dan wil je een professionele kracht die liefdevol omgaat met jullie gezin. Het is fijn als jullie een kraamverzorgende hebben die jullie ondersteunt en begrijpt wat jullie belangrijk vinden. Deze rol vervul ik graag.

Om zeker te weten dat er een klik is bied ik de mogelijkheid om kennis te maken nog voor jullie je ingeschreven hebben voor de kraamzorg.*In dit gesprek kunnen jullie je wensen aangeven en vertel ik over de mogelijkheden en gewoontes tijdens de kraamzorg.

Iedere vrouw herinnert zich haar kraamtijd, ik zou graag willen dat jullie kunnen terug kijken op een mooie tijd en een fijne herinnering.
*De kosten voor dit gesprek zijn €30,- Indien jullie besluiten dat jullie gebruik willen maken van mijn diensten komen deze kosten te vervallen.