T : 06 - 205 42 445 (voor spoed 24/7 bereikbaar)

Vanuit liefde en rust begeleid ik jullie als gezin naar een nieuwe levensfase. Een fase waarin naast jullie kindje ook jullie zelf in je nieuwe rol als ouder geboren worden. Vanuit mijn persoonlijke gedachtegoed heb ik veel affiniteit met de antroposofische kijk op de eerste weken rondom de geboorte. De basis is altijd werken vanuit de voorgeschreven richtlijnen. Maar ik sta open voor ander inzichten en daaraan verbonden gewoontes. Er zijn vele gebruiken en rituelen, ik noem enkele voorbeelden maar natuurlijk sta ik ook open voor jullie persoonlijke wensen.

Als je meer informatie wilt over een Lotusbevalling raad ik je aan de pagina van Sonja Smit te bezoeken.

Er is nog geen wetenschappelijk bewijs dat het nuttige van je placenta positief bijdraagt aan je herstel na de bevalling. Maar veel vrouwen die hun placenta hebben genuttigd ervaren een energieboost en gaven aan dat hun borstvoeding beter op gang kwam. Indien je je placenta wilt laten capsuleren kan ik dit voor jullie doen. Ook als je niet bij mij ingeschreven staat voor de kraamzorg. Voor meer informatie kun je contact opnemen via het contact formulier of mijn mobiele nummer.

Door Frankema geeft op haar website een wetenschappelijk onderbouwd inzicht op vaccineren.

Iedere ouder beslist uiteindelijk zelf wat in jullie eigen zienswijze het beste is voor je kindje. Op deze ruimte heb je als ouder recht zolang het de gezondheid van jullie kindje niet in gevaar brengt. Er zijn nog veel meer onderwerpen te bespreken wanneer je tijdens jullie zwangerschap, de geboorte en kraamtijd buiten de gebaande paden wilt treden. Voor vragen hierover kun je altijd contact met mij opnemen.

Blijf bij jezelf en geniet…